>
Twój koszyk
koszyk jest pusty
Panel klienta
Suwała, Baron i inni

Suwała, Baron i inni

Suwała, Baron i inni
Przepisy i opowieści
tekst: Paweł Suwała, Aleksander Baron, Grzegorz Kwapniewski, Dariusz Wolszczak, Julian Karewicz
fotografie: Igor Haloszka
koncepcja książki: Piotr Szczęsny
Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!


Ozory wołowe z remuladą z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44. 

Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym – grzaniec z ciemnego piwa i rabarbarowe mojito. 

Razem to ponad 100 smakowitych przepisów – prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

cena 79,90 zł  74,00 zł
Zapisz się do biuletynu
i otrzymuj najświeższe informacje o naszej ofercie
>
facebook pinterest instagram
opracowanie Prekursor